Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/gaytantra.nl/httpdocs/inc/DB.class.php on line 10 Gaytantra - Tantra cursussen Amsterdam - Links
Gaytantra

Links

Gay & tantra

www.nietsandersdanzijn.be  Thierry Van Den Bussche geeft nabij Kortrijk (BE) professionele, contactvolle tantrische massages (ook ontspanningsmassage en reiki)

www.tantravoorvrouwen.nl  Trainingen voor en door vrouwen

Tantra

www.centrumvoortantra.nl  Onze leerplek en inspiratiebron, voor ons de beste plek in Nederland om een tantratraining te doen (interview met Carla Verberk en Remmelt van Kleef).

www.yatri.be  Een plek in België waar tantra gegeven wordt vanuit dezelfde inspiratie.

Gay

www.mannenwerk.nl  Goede site voor veel interessante gay links en mooie trainingen voor homo-, bi- en heteromannen.

www.rozehulpverlening.nl  Als je op zoek bent naar een roze therapeut.

www.systemdynamics.be  Ben Eyckmans geeft op een zorgvuldige manier boeiende trainingen, zoals familieopstellingen voor gays.

www.daanvankampenhout.com  Daan van Kampenhout is dè man in Nederland van het sjamanisme en systemische rituelen (interview)

www.sacredgender.be  Praktijk voor Body, Mind & Soul werk voor Gay, Bi, Queer, Genderdiverse en Open Minded mannen. David Jelinek biedt Wellness Tantra Massage, Diepgaand tantrisch-sjamanistisch werk, Councelling en Coaching aan.

www.manneninontwikkeling.nl Jan Bettgens, Gestallttherapie voor homo en bi-mannen, Den Bosch

www.innerbuddha.be Praktijk voor lichaamswerk, Primal Rebirth therapie, (actieve) meditatie en familieopstellingen & systemisch werk van Utsav van Hove, Antwerpen

www.gayentrepreneurs.nl Een online netwerk voor homo ondernemers in heel Nederland en België

www.gayspiritfriends.nl GaySpiritFriends organiseert activiteiten, workshops, weekenden en retraites voor homo-en bimannen in het zuiden

www.gayspiritnorth.com GaySpiritNorth organiseert activiteiten, workshops, weekenden en retraites voor homo-en bimannen in het noorden

www.gayslowdating.nl Gayslowdating wil mogelijkheid geven tot ontmoeting via sportieve en culturele activiteiten

Overig

www.jobsander.com De foto’s op deze site zijn gemaakt door Job Hulshoff, professioneel fotograaf. Hij geeft ook workshops persoonlijke groei waarbij fotografie een onderdeel vormt.

www.ridhwan.org De diamand benadering, ontwikkeld door A.H. Almaas, is een rijke combinatie van psychologische en spirituele kennis die een grondige basis vormt voor ons werk. Op de site vind je ook informatie over de ridhwan school, waar je praktisch met de methode aan de slag kunt.

www.transformingdialogue.com Diepgaande trainingen en opleiding in de Voice Dialogue methode en energiewerk, gegeven door zeer ervaren trainers.